Hruška se šunkou a křenovou šlehačkou – Ideální k pohoštění!
Chcete překvapit svou návštěvu skvělým a netradičním pohoštěním? Vsaďte na hrušku se šunkou!
Pokud máte často návštěvy, pak jistě hledáte nové nápady, čím své přátele nebo rodinu pohostit. Přinášíme vám super tip na snadné, levné a chuťově netradiční pohoštění!
Hruška se šunkou a křenovou šlehačkou
Budete potřebovat: Hrušky, kvalitní šunku nebo pršut, smetanu ke šlehání, křen, pepř, petržel
Příprava je tak rychlá, hotovo budete mít za pár minut!
1. Rozehřejte troubu na 180 stupňů Celsia. Mezitím přeřízněte hrušku na půl a jádřincový vnitřek odstraňte pomocí polévkové lžíce.
2. Hrušku dejte na 5 minut do trouby. V misce si smíchejte smetanu a spolu s křenem, vyšlehejte do konzistence šlehačky.
3. Polozměklou hrušku vyndejte z trouby a do každé poloviny dejte šunku nebo pršut, naplňte křenovou šlehačkou, opepřete a ozdobte petrželí.
A je hotovo!